Lad os
hjælpe med

Reklamebureau med fokus på design og kvalitet

Vi varetager alle slags opgaver vedrørende marketing
– både på det trykte medie og på online markedsføring.

Vores specialer er grafisk design, tryksager, skilte, web,
SoMe, SEO, Google Ads, video- og fotoredigering.

Vi kan klare hele din markedsføring,
så du kan fokusere på din forretning!

Webshop, tryksager, SEO, Google Ads til Design Gardiner

Tryksager

De trykte medier lever stadig

Vel er der store fordele ved de digitale medier, men det er heldigvis ikke gået som forventet og derfor designer vi stadig masser af tryksager til vores kunder.

Med ophav i godt og traditionelt bogtrykkeri i Hjørring, føler vi stadig der er noget ganske særligt ved at få en tryksag i hånden man kan bladre i. Duften af tryksværte, følelsen af lækker papirkvalitet og de mange kreative muligheder for kommunikation gør, at tryksagen og brochuren stadig er et af de bedste medier, hvis man virkningsfuldt vil tale til alle sanser.
Vi elsker stadig at have tingene på papir – men nu om dage er der heldigvis mange muligheder for at gøre det miljøvenligt !

30 års erfaring som grafiker med kendskab til alle typiske trykte medier. Hvordan skal materialet leveres til trykkeri så det bliver optimalt, hvilket papir kunne være spændende. Hvordan får du som kunde mest værdi for dine penge? Hvem er målgruppen, hvad er vores ønske med det materiale vi nu skal fremstille. Vi har erfaringen, ideerne og kompetencerne – så lad os hjælpe.

Hos Sikem Grafisk Support kan vi hjælpe med alle former for tryksager:

•  Visitkort, brevpapir og blokke
•  Brochurer, foldere og flyers
•  Kataloger og magasiner
•  Merchandise og reklameartikler til messen
•  Rollups, beachflag, små og store bannere til både indoor og outdoor

Fortæl os om dine behov, og vi finder den bedste løsning til dig.

Kontakt Sikem Kristensen på
sksikem.dk eller +45 40 50 60 65

Design af logo for VG Copenhagen

Grafisk design

Identitet / logo / brand

Dit logo udgør en essentiel del af din virksomheds identitet. Det er nemlig først og fremmest logoet, som eksisterende og potentielle kunder genkender, når de overvejer at handle med din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at logoet designes, så det er unikt, men også fremstår professionelt.
I den proces skal der gøres nøje overvejelser i forhold til valg af symboler, farver og skrifttyper, da selv de mindste detaljer, kan have betydning for opfattelsen af din virksomhed. Ved design af logoer, er det desuden også vigtigt, at man forholder sig til, hvordan logoet fremstår i både lille og stor størrelse. Det er vigtigt, idet logoet skal kunne benyttes til alle formål, uanset om det gælder visitkort eller store bannerreklamer.

Hos Sikem Grafisk Support ønsker vi at skabe unikke firmalogoer til gode priser. Vi ønsker at levere logoer med tanker og research bag. Gennem en god dialog, vil vi finde ind til kernen i din virksomhed og udtrykke det gennem et unikt logo.

Hvis du gerne vil gå skridtet videre end blot firmalogo, giver vi gerne hele din virksomheds visuelle udtryk en gennemarbejdet identitet, sådan at I bliver genkendt i bybilledet og på det online miljø.

Fortæl os om dine behov, og vi finder den bedste løsning til dig.

Kontakt Sikem Kristensen på
sksikem.dk eller +45 40 50 60 65

online marketing

ONLINE

Vi er dedikeret til én ting,
at din virksomhed vækster!

Gennem forskellige online marketing strategier kan vi sammensætte en handlingsplan OG føre den ud i livet, så I får flere besøg i “butikken, på jeres sociale medier og jeres eksisterende hjemmeside.

Lad os blive din samarbejdspartner når det drejer sig om:

•  Optimering af jeres eksisterende hjemmeside
•  Google Ads
•  SEO
•  SoMe – sociale medier – markedsføring på LinkedIn, Facebook, Instagram mm

Kontakt Pernille Kristensen på
pnksikem.dk eller +45 22 970 870

Hjemmeside & Webshop

Ny hjemmeside ?

“Visitkort” hjemmeside,
eller den store forkromede

Få en flot hjemmeside med et brugervenligt CMS system. Godt webdesign er mere end flot grafisk design: en god hjemmeside skal helst være både flot, brugervenlig, responsive, sikker og søgevenlig.

Vi tilbyder alle typer hjemmesider lige fra mindre hjemmesider til store og komplekse. Her hjælper vi virksomheder til at få en hjemmeside, der passer til DERES behov, men også et site, der kan være med til at skabe mere salg og branding af virksomheden.
Alle løsninger laves i responsivt design, som virker på mobil, tablet og computer – og som kunden selv kan redigere. Vi hjælper naturligvis også gerne med at levere indhold enten i form af tekst, billeder samt illustrationer. Og er der behov for online markedsføring/grafik via Google, Facebook, LinkedIn m.m. så hjælpes der også med dette.

Vi tilbyder flg.:
•  Design af hjemmeside i CMS system WordPress.
•  Opdatering- og serviceaftale der forebygger hackerangreb på din hjemmeside.
•  SEO (Search Engine Optimization) af nye og gamle hjemmesider.
•  Hosting af hjemmesider med SSL certifikat.
•  Design og drift af Webshop i HostedShop løsning med betalingsgateway.
•  Oprettelse af Google Analytics og Google Ads shopping annoncer.

Kontakt os allerede i dag på
sksikem.dk eller +45 40 50 60 65

“Og meget meget mere”

Foto og videoproduktion, fotoshoots, fotoretouch, nøgleringe, usb-stick, skilte, flag, tøj med logo, messemateriale, klistermærker, blokke, karbonsæt, gavebånd, gavepapir, gavekort, kalendere, klappevifter, bogmærker, ringbind, servietter, poser, stempler, skriveunderlag, emballage, fotobøger, tape, messediske, roll-ups, messevæg, reklamesøjler,  gaveartikler, paraplyer, balloner, powerbanks, måtter, puder, bordflag, print på lærred og “meget meget mere”….

Med andre ord – hvis vi ikke har det, så finder vi det til den bedste pris for dig.

Kontakt Pernille Kristensen på
pnksikem.dk eller +45 22 970 870